Voorbereiding en sponsoring tot nu toe. - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Danielle Vermeij - WaarBenJij.nu Voorbereiding en sponsoring tot nu toe. - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Danielle Vermeij - WaarBenJij.nu

Voorbereiding en sponsoring tot nu toe.

Door: daniellevermeij

Blijf op de hoogte en volg Danielle

14 April 2011 | Nederland, Amsterdam

Selamat (Goedendag)

Zoals jullie kunnen lezen in de eerdere verslagen zijn de voorbereidingen in volle gang.
Zo wordt nu ook mijn visum geregeld door de organisatie. Het vliegticket voor de lange vluchten is ook binnen.

Om het vrijwilligerswerk mogelijk te maken ben ik druk aan het oppassen.
Ook heb ik van verschillende mensen sponsoringen gekregen :)
Cindy, Mark, Isabel, Kim
Fam Martens
Corina en
Patricia van Leeuwen
Super bedankt!!!!!!:)
Dankzij de sponsoringen en het oppasgeld zit ik nu op 510 euro.
Hier ben ik natuurlijk super blij mee. En hopelijk volgen er meer.

Met dit sponsorgeld heb ik al een gedeelte van het project kunnen betalen.

Om de aandacht te vragen voor meer sponsoring heb ik zakjes rijst uitgedeeld met daaraan een kaartje. Op het kaartje staan de sites vermeld van het project en het bankrekeningnr van mijn Indonesieproject. De zakjes zijn gekleurd en vallen dan ook extra op. Ik heb 100 zakjes gesponsord gekregen van een leuk bedrijf die zowel de zakjes maar ook andere feestverpakkingen verkoopt.
www.inpakshop.nl bedankt voor de sponsoring. Ook deze site staat vermeld op het kaartje dat aan het zakje hangt.

Dit leuke idee kwam van Cindy:) Er wordt leuk gereageerd op de zakjes, dus ik wil Cindy hier dan ook graag voor bedanken.

Ik zal jullie snel weer op de hoogte brengen over de vorderingen bij de voorbereiding en hoe de sponsoring verloopt.

Haiyaa (Groetjes)

Danielle

• 13 April 2011 - 23:13

Zussie:

76 hari. Lalu kau pergi. Hal ini sangat cepat. Terlalu cepat. Aku akan merindukanmu.