Nog 1,5 week - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Danielle Vermeij - WaarBenJij.nu Nog 1,5 week - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Danielle Vermeij - WaarBenJij.nu

Nog 1,5 week

Door: daniellevermeij

Blijf op de hoogte en volg Danielle

22 Juni 2011 | Nederland, Amsterdam

Ja ja. Nog 1,5 week en dan vertrek ik richting Surabuya. Daar ontmoeten we alle mensen die meewerken aan het project. 5 Juli vertrekt iedereen dan naar de dorpen. In een eerdere bijeenkomst van het COP heb ik te horen gekregen dat ik in het dorpje Sumberdangdang verblijf. In dit dorp help ik samen met 4 andere Nederlanders, een aantal Indonesiers en Japanners mee in het verbeteren van het dorp. Zowel in de materiele dingen, maar ook het aanleren van dagelijkse gewoonten als tandenpoetsen bij kinderen. Ook kunnen wij onderwijs bieden en een helpende hand bieden in een weeshuis voor kinderen met o.a. klompvoetjes. Dit weeshuis gaan wij op een zaterdag bezoeken en ligt een eindje rijden van het dorp af.

De kinderen in het dorp hebben verschillende materialen als schriften, pennen, potloden, speelgoed etc nodig. Dit is helaas te kollossaal om als bagage mee te nemen.
Hiervoor ben ik ook dringend op zoek naar mensen die een bedrag willen sponsoren voor zowel mijn vrijwilligerswerk als bedrag om daar schriften etc. aan te schaffen. Elk bedrag is welkom.

Vorderingen in de voorbereiding volgen in een later stukje. Nu even op zoek naar een backpack om de reis te vergemakkelijken. Tot schrijfs.